- Διαφήμιση -

Η Εθνική Ισπανίας προβλημάτισε και πάλι με την απόδοση της, αδυνατώντας να κερδίσει ακόμα ένα παιχνίδι στην “έδρα” της. Οι Ισπανοί έμειναν στο 1-1 με την Πολωνία, με τις δύο ομάδες να μένουν ζωντανές στη μάχη της πρόκρισης ενόψει της “καυτής” τελευταίας αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο του Euro 2020.


Η Σουηδία προηγείται με 4 βαθμούς, η Σλοβακία έχει 4, η «ρόχα» 2 και η Πολωνία 1, οπότε τα πάντα θα κριθούν στους «τελικούς» της τελευταίας αγωνιστικής, που φέρουν τους Ισπανούς αντιμέτωπους των Σλοβάκων και τους Πολωνούς απέναντι στη Σουηδία.

- Διαφήμιση -

Tόσο το σύνολο του Λουίς Ενρίκε όσο κι αυτό του Πάολο Σόουζα, θα πρέπει να κερδίσουν τους αντιπάλους τους, αφού σε περίπτωση που ηττηθούν αποχαιρετούν οριστικά την διοργάνωση.


Ο αγώνας:

Οι Ίβηρες προηγήθηκαν με τον Μοράτα στο 25΄. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ, αλλά με τη χρήση του VAR φάνηκε ότι ο σκόρερ καλυπτόταν από το σώμα του Μπερεζίνσκι και ο Ορσάτο έδειξε τη σέντρα.

Στο 36ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά εντός περιοχής, όταν από σέντρα του Λεβαντόφσκι ο Σφιντέρσκι άπλωσε το πόδι στο πρώτο δοκάρι αλλά αστόχησε. Στο 43′ ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Λεβαντόφσκι πήρε το ριμπάουντ κι έχασε το άχαστο.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τελικά με τον Λεβαντόφσκι στο 54΄. καθώς στη σέντρα που βγήκε από δεξιά έβγαλε με το σώμα εκτός φάσης τον Λαπόρτ και με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 58΄ η Ισπανία είχε την ευκαιρία για το 2-1 αλλά τη σπατάλησε ο Γεράρδ Μορένο, «σημαδεύοντας» το δεξί δοκάρι του Σέζνι από τα 11 βήματα, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μοράτα αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 65΄ ο Μοράτα σούταρε από δύσκολη γωνία αλλά ο Σέζνι απέκρουσε σε κόρνερ, στο 73΄ κεφαλιά του Φεράν έφυγε έξω από το τέρμα και στο 84΄ χάθηκε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μοράτα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέζνι, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα με το πρόσωπό του.

Οι συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μ. Γιορέντε, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα, Ρόδρι, Πέδρι, Κόκε (68΄ Σαράμπια), Μορένο (68΄ Φαμπιάν), Όλμο (61΄ Φεράν Τόρες), Μοράτα (87΄ Ογιαρθάμπαλ).

ΠΟΛΩΝΙΑ (Πάουλο Σόουσα): Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ (85΄ Νταβίντοβιτς), Γιόβζιακ, Μόντερ (85΄ Λινέτι), Κλιχ (55΄ Κοζλόφσκι), Πούχασζ, Ζιελίνσκι, Σφιντέρσκι (68΄ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.