- Διαφήμιση -

Με ένα 15λεπτο ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Διαβολιτσίου πήρε σημαντική νίκη απέναντι στη Θύελλα Πατρών και έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 3 γκολ σε διάστημα 13 λεπτών με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μετά από ένα φτωχό σε θέαμα πρώτο ημίχρονο. Ο Αθανασόπουλος στο 48′ και το 56 και ο Τσάτσος στο 61′ έκαναν το 3-0, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη.

- Διαφήμιση -

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι του πολύ καλού και σήμερα Σταύρου Αγγελή, ήταν να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγουρίδη στο 93′.

ΑΟ Διαβολιτσίου (Παλαμάρας): Καπατσώρης, Στραβάκος, Λιόλιος (46’ Γκελκέρια), Μπαστακός, Πιτσιλής (82’ Κρεμμύδας), Μουλιάτος, Μπαλόπουλος, Τσάτσος (74’ Τσουλάκος), Γουέσλεϊ (64’ Μπάρκας), Αθανασόπουλος, Πάγια (46’ Χότζα)

Θύελλα Πατρών (Πεφάνης): Σιδέρης, Κωνσταντινίδης (63’ Σκουμής), Σμπόρας (82’ Κουτσαντώνης), Μανθόπουλος, Κατριβέσης (63’ Δημητρίου), Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Τσιμπιτσής, Βέρας, Αποστολόπουλος (82’ Πανίτσας), Αγγελής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.