- Διαφήμιση -

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Πάμισος και Παλληξουριακός έμειναν στο 0-0 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Μελιγαλά δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι Νησιώτες εγκλωβίστηκαν από την καλή ανασταλτική λειτουργία του αντιπάλου, ο οποίος με ένα σφιχτό 4-4-2 που μετατρεπόταν σε 3-5-2 ανά διαστήματα, εγκλώβισε τα ατού του Παμίσου.

- Διαφήμιση -

Ο Πάμισος προσπάθησε να απειλήσει στο 18′ με τον Παπαδόπουλο αλλά τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Ληξουρίου.

Στο 30 ήταν η σειρά των Κεφαλλονιτών να απειλήσουν με τον Ηλία Αντωνάτο να μη βρίσκει εστία με την κεφαλιά του από καλή θέση.

Το ημίχρονο έκλεισε με μια άστοχη κεφαλιά του Κατσιβαρδέα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 41′

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Καλόμαλος άλλαξε σχηματισμό και ο Πάμισος αγωνίστηκε με 3-5-2, με τον Κάνιστρα δίπλα στον Σαραντόπουλο. Σκοπός του ήταν να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν πολύ καλά.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε όμως, με τον Πάμισο να έχει μεν την πρωτοβουλία, αλλά να μην μπορεί να παράξει ευκαιρίες.

Σημαντικότερες ήταν η σέντρα σουτ του πολύ καλού Βέλλη στο 66′ που βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου στο 90′, που πέρασε λίγο άουτ.

Συνοψίζοντας, ο Πάμισος σε ένα παιχνίδι που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατόρθωσε να μην απειληθεί καθόλου αμυντικά και να προσθέσει έναν βαθμό, απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους. Προφανώς δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα η ισοπαλία αλλά το γεγονός πως κατάφερε για τρίτο σερί ματς να κρατήσει το μηδέν στην εστία του είναι πολύ καλός οιωνός για τη συνέχεια.

Πάμισος Μεσσήνης (Καλόμαλος): Κόκκαλης, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Κατσιβαρδέας, Μπούνας, Μωράκης(70′ Φιλόπουλος), Ακριστινέι(84′ Παπαγιαννόπουλος), Παπαδόπουλος, Χαραλαμπόπουλος(46′ Κάνιστρας), Θώδης(70′ Ρουμελιώτης), Σαραντόπουλος(84′ Μπορχαν)

Παληξουριακός (Ζερβός): Caushi, Λουλούδας, Ignat, Νεστερένκο, Πολυδωρατος, Haxhiaj(60′ Ευστρατιάδης), Κουκοβίνος, Λυκούδης, Καράι, Δαλκαφούκης(66′ Πολλάκης), Αντωνάτος Ηλ.(60′ Βιτωράτος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.