- Διαφήμιση -

Μια χαμένη ευκαιρία για να εδραιωθεί για τα καλά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχασε η Μαύρη Θύελλα σήμερα. Στο ματς των 12, στο στάδιο της παραλίας, η Μαύρη Θύελλα ήταν σχετικά καλή για ένα ημίχρονο και μέτρια έως κακή στο δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκε από τη Νίκη Βόλου και διατήρησε το μηδέν παθητικό στην άμυνα της για 6η συνεχόμενη αγωνιστική

Η Μαύρη Θύελλα έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ του Μπουσμπίμπα στο 27ο λεπτό. Ο δεύτερο βοηθός, Κύριος, υπέδειξε οφσάιντ σε μια φάση που ξεκάθαρα καλύπτεται ο Μαροκινός. Ήταν μια στιγμή που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα αναμφίβολα.

- Διαφήμιση -

Στο φεθτο ημίχρονο, η Καλαμάτα δεν ήταν καλή και η Νίκη Βόλου πήρε τα ηνία του σγωνα. Δεν κατάφερε όμως να απειλήσει μέσα από την περιοχή της Καλαμάτας και η μοναδική σπουδαία ευκαιρία ήταν ένα μακρινό σουτ.

Συγκεκριμένα, ο Μέτσε έπιασε ένα κατάλληλο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ταΐρης εκτινάχθηκε στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του και έδιωξε σε κόρνερ στο 47ο λεπτό.

Μέχρι το τέλος δεν είχαμε σπουδαίες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (71’ Σουμπίνιο), Παυλίδης (89’ Τριανταφυλλάκης), Μπουσμπίμπα (71’ Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι (89’ Φελίπε), Κέρι (89’ Ηλιόπουλος)

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Μπιτσάκος (59’ Τζοβάρας), Μπόσιο, Πολίμος, Πέτσης (21’ λ.τ. Καλουτσικίδης), Μέτσε, Ντομίνγκες (59’ Γκαρσία), Κρουθ (94’ Αργύρης), Ροχάνο

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.