- Διαφήμιση -

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε η Μαύρη Θύελλα το μεσημέρι της Πέμπτης απέναντι στο Αιγάλεω με 2-0.

Η Καλαμάτα κράταγε το καλύτερο για το τέλος και με δύο τέρματα στο 87 και το 92 πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

- Διαφήμιση -

Η πρώτη κλασική ευκαιρία του αγώνα και μοναδική για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 5ο λεπτό μετά από ασυνεννοησία της μελανόλευκης άμυνας, αλλά το σουτ του Μπαρμπαρούση αποκρούστηκε από προβολή του Τσελεπίδη.

Η Καλαμάτα απείλησε για πρώτη φορά στο 34με κεφαλιά του Μαρκόφσκι από κόρνερ του Κέρη αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αιγάλεω στη γραμμή στο 34′.

Η Μαύρη Θύελλα έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία στο 41 με το σουτ του Μπουσμπίμπα αλλά απομάκρυνε ο Σικαλιάς στο 41′ .

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο ώσπου η Καλαμάτα άρχισε να πιέζει για να πετύχει το γκολ.

Το πολυπόθητο 1-0 πέτυχε ο Φελίπε στο 87′ με αρκετή δόση τύχης καθώς στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Σικαλιά.

Το τελικό 2-0 πέτυχε με υπέροχο τελείωμα ο Τριανταφυλλάκης μετά από ασίστ του Φελίπε, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της νίκης.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Νατσιόπουλος (66’ Σουμπίνιο), Παπατόλιος, Παυλίδης, Μπουσμπίμπα (66’ Τριανταφυλλάκης), Μαρκόφσκι, Κέρι (66’ Αλεξόπουλος)

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης (λ.τρ. 73’ Π. Βλάχος), Αναστασίου, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Σπ. Βλάχος, Κασνέτση, Μαχαίρας (64’Λάσκαρης), Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (86’ Τσίτσαρης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.