- Διαφήμιση -

Ο Σταύρος Αγγελής αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Ο 21χρονος εξτρέμ, που αγωνίζεται και ως επιθετικός, συνεχίζει με τη φανέλα της Θύελλας Πατρών στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα.

Ο Σταύρος μας απάντησε για το πως βλέπει την επανέναρξη του πρωταθλήματος, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς και το στόχο της ομάδας του.

- Διαφήμιση -

“Προσωπικά για εμένα όταν ανακοινώθηκε την πρώτη φορά ότι αρχίζει το πρωτάθλημα χάρηκα και εννοείται πως ήθελα διότι τοσα χρόνια ζούμε με αυτό κάθε μέρα. Ήταν πρωτόγνωρο λοιπόν, που δεν κάναμε προπονήσεις.

Προσωπικά λοιπόν, εγώ θέλω να συνεχιστεί και πιστεύω πως πρέπει εφόσον τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί.Νομίζω πως και η ομάδα μου δεν έχει θέμα να συνεχιστεί απλά έχουν και αυτοί όπως και πολλές ομάδες κάποιες απαιτήσεις από τους ανώτερους.

Σε προσωπικό αθλητικό επίπεδο, είμαι πολύ καλά διότι δεν έχω σταματήσει καθόλου προπονήσεις είτε ατομικές, είτε σπίτι μου με βάρη. Θεωρώ πως είμαι σε πολύ καλή φόρμα και θα βοηθήσω αρκετά την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και επειδή δεν ξεκινήσαμε καλά πρέπει να έχουμε συνεχόμενα τρίποντα για να το καταφέρουμε.Έχουμε κάνει καλές μεταγραφές που θα βοηθήσουν και μια από αυτές είναι ο Λυμπέρης Στεργιδης, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που με την εμπειρία του θα βοηθήσει και την ομάδα και εμάς να γίνουμε καλύτεροι.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι να κάνει πρωταθλητισμό από εδώ και πέρα, κυρίως για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και επειδή έχουν απομείνει μόνο λίγοι αγώνες, πρέπει κάθε μας παιχνίδι να είναι και νίκη.

Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν την Κυριακή κι επειδή μας απομένει λίγος χρόνος, έχουμε μπει σε γρήγορους ρυθμούς αν και κάποια παιδιά είναι πολύ πίσω θα είναι επίπονο διότι είχαμε μεγάλη αποχή και τώρα μπαίνουμε ξανά στα βαθιά και δεν μας απομένει πολύς καιρός για την έναρξη του πρωταθλήματος
Τέλος θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και τηρώντας όλα τα μέτρα δεν θα έχουμε ξανά κάποιο απρόοπτο από τους ανώτερους.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.