- Διαφήμιση -

Αρνητικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής για την ομάδα της Μαύρης Θύελλας στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη νεοφώτιστη ομάδα της Σαντορίνης στο γήπεδο της Νάξου. Οι (τυπικά) γηπεδούχοι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Ταΐρη. Αντιθέτως, η Μαύρη Θύελλα δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καλαμάτα είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Σημαντικότερη απειλή ήταν η κεφαλιά του Παυλίδη μετά από σέντρα του Μαρκόφσκι στο 33ο λεπτό, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε το σκηνικό της αναμέτρησης με τη Σαντορίνη να ανεβαίνει και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει, με την Καλαμάτα να έχει την τύχη να έχει τον Ταΐρη σε καταπληκτική μέρα.

Συγκεκριμένα ο Σκαθαρούδης στο 76, ο Λιουκούδης στο 84 και ο Μανάι στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση καθώς ο Ταΐρης με 3 καταπληκτικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Μαύρης Θύελλας.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσελεπίδης.

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Πολύζος, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Κουρέλλας, Ιβανίδης, Ερρίκος(57′ Μπιρμπίλι), Σιμιτσής(80′ Μαλάι), Ντινιωτάκης(75′ Μπουντόπουλος), Μηνάς(75′ Σκαθαρούδης), Κανούλας(80′ Γιουκούδης)

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Ράντι, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Ζαχαρόπουλος(65′ Σουμπίνιο), Παπατόλιος, Παυλίδης(80′ Νατσιόπουλος), Κέρι(85′ Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι, Ηλιόπουλος(65′ Μπουσμπίμπα)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.