- Διαφήμιση -

Η Λίβερπουλ νίκησε και στη ρεβάνς με το ίδιο σκορ τη Λειψία και προκρίθηκε χαλαρά στους προημιτελικούς του Champions League.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν από την αρχή ανοιχτά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καλές ευκαιρίες για αμφότερες. Πολύ καλές, για να είμαστε ακριβείς, αλλά καμία από τις δύο πλευρές δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο γκολ.

- Διαφήμιση -

Αυτά, τελικά, θα έρχονταν στο δεύτερο και θα ήταν για τους Άγγλους, αν και οι Γερμανοί ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 65′ αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Σέρλοθ. Πέντε λεπτά μετά, σαν… τιμωρία, ήρθε το 1-0 για τη Λίβερπουλ με το πλασέ του Σαλάχ μετά τη συνεργασία του με τους Φαμπίνιο και Ζότα, για να ακολουθήσει αμέσως μετά, στο 73′, το 2-0 από την προβολή του Μανέ μετά τη σέντρα του Βαϊνάλντουμ.

Έτσι, με δύο νίκες οι κόκκινοι πήραν εύκολα την πρόκριση για τους προημιτελικούς, περιμένοντας να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον (90′ Τσιμίκας), Κάμπακ, Φίλιπς, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαμπίνιο, Αλκάνταρα (72′ Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Ζότα (72′ Οριγκί), Μανέ (90′ Τσάμπερλεϊν).

Λειψία: Γκουλάσι, Άνταμς, Μουκιέλε, Ουπαμεκάνο, Κλόστερμαν, Νκουκού, Όλμο (72′ Χαϊνταρά), Καμπλ, Σάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ (60′ Κλάιφερτ), Πόουλσεν (60′ Χουάνγκ).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.