- Διαφήμιση -

Βόμβα… μεγατόνων από την Μπαρτσελόνα, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Πάου Γκασόλ για το υπόλοιπο της σεζόν.
Λίγο πριν μπει ο Μάρτιος και αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της σεζόν, άρα και να έρθουν τα κρίσιμα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους, η Μπαρτσελόνα ρίχνει βόμβα μεγατόνων με τον Πάου Γκασόλ.

Ο κορυφαίος Ισπανός παίκτης της τελευταίας 20ετίας συμφώνησε με τους Καταλανούς, ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη ως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να μείνει σε φόρμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

- Διαφήμιση -

Ο Γκασόλ ήταν ελεύθερος στην αγορά και δεν έβρισκε συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Μπαρτσελόνα, η οποία τον προσέγγισε και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του.

Στους «Μπλαουγκράνα» αναμένεται να συναντήσει και αρκετά γνώριμα πρόσωπα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διατηρεί πολύ καλές και φιλικές σχέσεις μαζί του, ενώ θα συναντήσει τους συμπαίκτες του στην εθνική Άλεξ Αμπρίνες, Πιερ Οριόλα και Νίκολα Μίροτιτς, ενώ με τον τελευταίο υπήρξαν συμπαίκτες και στους Σικάγο Μπουλς.

Όπου κι αν είσαι, είναι & το Casino σου Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!
Τις επόμενες μέρες ο Γκασόλ αναμένεται να φτάσει στη Βαρκελώνη για να περάσει από εξετάσεις και να μπει σε ρυθμό προπονήσεων, σε μια κίνηση που αλλάζει όλες τις ισορροπίες στην Euroleague και καθιστά ξεκάθαρο φαβορί τους Καταλανούς, οι οποίοι πλέον στην φροντ λάιν τους θα έχουν δύο παίκτες από το πάνω ράφι (Γκασόλ-Μίροτιτς) ικανούς να κερδίσουν κάθε αντίπαλο, όσο υψηλός κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας.

Sdna

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.