- Διαφήμιση -

Με το… αριστερό μπήκε στο 2021 ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε από τη Λαμία με 2-0 και γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας ήττα της στη φετινή Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς έχασαν από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και δεν μπόρεσαν να μείνουν κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος ξέφυγε με έξι βαθμούς στη μάχη της κορυφής.

- Διαφήμιση -

Από την πλευρά της, η Λαμία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να πραγματοποιεί ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Αραμπούλι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το δεύτερο, δε, ήταν σπάνιας ομορφιάς, νικώντας τον Μπουσέ με ψαλιδάκι.

Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη βροχή, με αποτέλεσμα ο Άρης να μην καταφέρει να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε και τελικά να πέφτει θύμα έκπληξης.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς, λόγω αποβολής του Σούντγκρεν, ο οποίος απώθησε ένα ball boy.

Ο αγώνας:

Η Λαμία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 7ο λεπτό, έπειτα από αναστάτωση στην περιοχή του Άρη, ο Μίλος Ντέλετιτς βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Χαβιέ Ματίγια και – έπειτα από τη χρήση του VAR – ο Εμμανουήλ Σκουλάς έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αραμπούλι ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, όμως ο Σκουλάς θεώρησε πως ο επιθετικός της Λαμίας έκανε προσποίηση, ακυρώνοντας το γκολ και δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον Αραμπούλι. Κατόπιν διαβουλεύσεων και υπόδειξης του VAR, ωστόσο, πήρε πίσω την απόφασή του, μετρώντας κανονικά το γκολ για το 1-0 στο 8’!

Η Λαμία ήταν αποφασισμένη να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκης, στριμώχνοντας τον Άρη. Στο 14′ ο Μπουσέ σταμάτησε τον Αραμπούλι από κοντά, ωστόσο στο 17′ ο Γεωργιανός φορ ήταν αυτός που χαμογέλασε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με τρομερό τρόπο.

Ο Αραμπούλι με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Τάσου Καραμάνου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπουσέ, για το 2-0 της Λαμίας!

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε τρεις φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ωστόσο, το σουτ του Γκάμα (29’) και η κεφαλιά του Λούκας Σάσα (42’) δεν βρήκαν στόχο ενώ η δεύτερη προσπάθεια του Πορτογάλου εξτρέμ (45’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντεβίς Επασί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης συνέχισε να πιέζει, με τον Γκάμα να σουτάρει λίγο άουτ στο 52′.

Δέκα λεπτά αργότερα τελείωσαν όλα για τον Άρη.

Ο Σούντγκρεν έσπρωξε ένα ball boy και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Σκουλά, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Κι αφού το φάουλ του Γκάμα στο 79ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, τα πάντα τελείωσαν… Στην τελευταία καλή φάση, ο Γάλλος τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γκάμα.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (77’ Γκούγκα), Ταϊρόν (62’ Μπιάρνασον), Καραμάνος (62’ Βλάχος), Ντέλετιτς (89’ Βασιλακάκης), Αραμπούλι.
Στον πάγκο: Κατσικάς, Ζιουλής, Κωστίκα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια (71’ Τζέγκο), Γκάμα, Σίλβα (58’ Ματέο), Μάνος (58’ Λόπεθ), Μπερτόγλιο (58’ Μαντσίνι).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.