- Διαφήμιση -

Ο ΟΦΗ βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την ισοπαλία με 0-0, στη 16η αγωνιστική της Superleague.

Οι Κρητικοί είχαν δοκάρι και ακυρωμένο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά την αποβολή του Μεγιάδο στο 52′, περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο. Οι Περιστεριώτες δεν μπόρεσαν όμως να το εκμεταλλευτούν, έχοντας και οι ίδιοι σημαντικές χαμένες ευκαιρίες, για να μείνουν στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

- Διαφήμιση -

Το παιχνίδι
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, δείχνοντας διάθεση να ψάξουν τη νίκη, με τον ΟΦΗ να μοιάζει πιο “επικίνδυνος” στις αντεπιθέσεις. Ο Μανούστος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, σουτάροντας άουτ στο 28′, ενώ αμέσως μετά ο Γρίβας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ. Το VAR έδειξε οφσάιντ όμως, έστω και οριακά, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Ο Ατρόμητος “απάντησε” με τετ-α-τετ του Μουνίθ με τον Βάτερμαν στο 32′, όπου ο τερματοφύλακας των Κρητικών βγήκε νικητής, για να ακυρωθεί στη συνέχεια γκολ και των γηπεδούχων. Ο Αγκάγιεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 35′, αλλά είχε βρει την μπάλα με το χέρι στην αρχή της φάσης, σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή.

Ο ΟΦΗ είχε δύο ακόμη ευκαιρίες, πριν βγει το ημίχρονο, με τον Ουές να μην μπορεί να “σκάψει” την μπάλα πάνω από τον Μανδά στο 40′ και τον Διαμαντή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από κόρνερ, στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όμως με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ΟΦΗ, καθώς ο Μεγιάδο έκανε σκληρό φάουλ στο 52′ και αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Σίμου αναγκάστηκε έτσι να “οχυρωθεί” στην άμυνα και δέχθηκε ελάχιστες φάσεις από τον Ατρόμητο, έως το τέλος του ματς. Μουνίθ και Χριστοδουλόπουλος δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βάτερμαν στις καλύτερες από αυτές και ως εκ τούτου, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Η ισοπαλία δεν… ενθουσιάζει πάντως καμία από τις δύο ομάδες, αφού με τον ένα βαθμό, έχασαν αμφότερες την ευκαιρία να “αγγίξουν” την πρώτη 6άδα και τα πλέι οφ της Superleague.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΟΦΗ
Ατρόμητος (Κάναντι): Μανδάς – Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο – Νταβιώτης (63’ Κιβρακίδης), Νάτσος (78′ Κωτσόπουλος), Χαρίσης (78′ Σάλομον), Μουνίθ, Τομάσεβιτς (77′ Μάτιτς) – Αγκάκιεφ (63’ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν – Βαφέας, Διαμάντης, Σελίμοβιτς (46’ Βούρος) – Ουές, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπαλογιάννης (46’ Στάικος), Λυμπεράκης (71’ Κοροβέσης) – Στάρτζεον (84′ Τσιλιανίδης) – Γρίβας (70’ Σαρντινέρο)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.