- Διαφήμιση -

Ο Φακούντο Μπερτόλιο δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αργεντινός υπέστη αιμάτωμα στο ματς με τον Βόλο και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του, όπως και οι Κουέστα και Κάτσε, που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

- Διαφήμιση -

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι (11/01) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μπουσέ, Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ, Γκανέα, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέκο, Ματέο Γκαρσία, Μάνος, Κρίστιαν Λόπεθ, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φακούντο Μπερτόγλιο (αιμάτωμα στον δικέφαλο) και Χούλιαν Κουέστα (ενοχλήσεις στη μέση), καθώς και ο Έργκους Κάτσε (ακολουθεί πρόγραμμα επανένταξης).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.