- Διαφήμιση -

Φινάλε… ανάλογο της φετινής πορείας του στους ομίλους του Europa League είχε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μόνο ένα καλό ημίχρονο κόντρα στη Γρανάδα και αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν τίποτα καλύτερο μέσα στην Τούμπα από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Δοκάρι ο Βαρέλα. Πολλές επιθετικές προσπάθειες από τους Θεσσαλονικείς στην επανάληψη – Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο τέλος με Σφιντέρσκι. Έχασαν την πρωτιά οι Ισπανοί, μετά τη νίκη της Αϊντχόφεν επί της Ομόνοιας (4-0) στην Ολλανδία.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκα αρκετά να κυκλοφορήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, από το πρέσινγκ της Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν» καλά και έδειξαν να έχουν το… πάνω χέρι, αλλά σε αργό τέμπο. Στο 13’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Πουέρτας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Πασχαλάκη.

- Διαφήμιση -

Αν και έδειξε να… ανεβάζει στροφές, ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να περάσει κάθετες προς; Την περιοχή των Ισπανών. Μάλιστα, στο 22’ είδε τον Ελ καντουρί να κάνει λάθος γύρισμα προς την άμυνα, αλλά ο Μολίνα δεν πρόλαβε να πλασάρει στο τετ-α-τετ που προέκυψε, αφού ο Ίνγκασον έδιωξε την τελευταία στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αμυντικά προβλήματα, αλλά είχε σε καλή βραδιά τον Πασχαλάκη. Οι Θεσσαλονικείς κινδύνεψαν να ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος χωρίς τελική στην αντίπαλη εστία. Στο 44’ όμως ο Βαρέλα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο αριστερό δοκάρι των Ισπανών!

Ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε τον δραστήριο Τζόλη με την έναρξη της επανάληψης (πέρασε ο Ζίβκοβιτς), κίνηση που έγινε με το… βλέμμα στο ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί. Ο «δικέφαλος του Βορρά» βελτίωσε την εικόνα του, παίζοντας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από το κέντρο και μπροστά.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε κι άλλες αλλαγές (πέρασαν στο ματς Αουγκούστο και Ουαγκέ). Διορθωτικές κινήσεις έκανε και ο προπονητής της Γρανάδα. Χωρίς να βγάλει τη μεγάλη φάση, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την μπάλα στο μισό που αμύνθηκαν οι Ισπανοί και πίεσε για το γκολ. Στην κορυφαία του στιγμή (90+4’) ο Σφιντέρσκι δεν μπόρεσε να σκοράρει, μετά από αντεπίθεση των γηπεδούχων (μπερδεύτηκε και με τον Κρέσπο), με το πλασέ του να περνάει άουτ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.