- Διαφήμιση -

Συνεχίζει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πανθουριακού καθώς στο 80′ κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Παπαφλέσσα Χώρας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 10′ με πλασέ του Ράπτη από το ύψος της περιοχής.

- Διαφήμιση -

Ο Παπαφλέσσας γύρισε το ματς μέσα σε 6 λεπτά στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 72′ ο Άγγελος Τσέρτος ισοφάρισε με κεφαλιά. Στο 78′ ο Γκεβόρι με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2.

Το μόνο που κατάφερε ο Πανθουριακός ήταν να ισοφάρισε σε 2-2 στο 80′ με το Χαρλέπα σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμμανουήλ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για επιθετικό φάουλ στη φάση αυτή

Πανθουριακός (Μαυρέας): Καστριτσέας, Παντσιώτης, Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Ράπτης (72′ Μάραντος), Χαρλέπας, Διαμαντής (58′ Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης (89′ Λυμπερόπουλος)

Παπαφλέσσας Χώρας: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσσόπουλος, Τσέρτος Ε., Γκεβόρι, Τσέρτος Α., Μαρκόπουλος (32′ Τσόπελας) (90′ Γρηγορόπουλος), Μπάρκας, Αναστασόπουλος, Ndoci (87′ Κανελλόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.