- Διαφήμιση -

Με περίπου 2 εβδομάδες να απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το ανδρικό τμήμα του Λακωνικού έχει ανεβάσει ρυθμούς και οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην ερχόμενη σεζόν και την πρεμιέρα με τον Πάνα Κανδήλας. Μάλιστα, ο Λακωνικός θα παρουσιαστεί εδυναμωμένος, ειδικότερα κάτω από τη ρακέτα, μετά την μεταγραφή του 17χρονου σέντερ Παναγιώτη Κυπραίου από την Αργολίδα.

Το δίμετρο (2.02εκ., 103κ.) πεντάρι δηλώνει επιβλητικά το παρών κοντά στο καλάθι από την τρίτη Γυμνασίου, όπου και ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟ Ερμιονίδας (2016-20). Με το εφηβικό τμήμα του συλλόγου είχε επίσης 2 παρουσίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Για τους παλιούς του συμπαίκτες έχει να πει ένα ευχαριστώ που ήταν κάτι παραπάνω από ομάδα, μια οικογένεια.

- Διαφήμιση -

Ο πρωτοετής φοιτητής του ΤΟΔΑ θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά κοιτάζοντας τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όντας έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. 

Η διαμόρφωση του ρόστερ μετά την μεταγραφή του Κυπραίου έχει ως εξής:

Πλέι Μέικερ:

Σφυρής Θ., Μέντης Π., Χριστοδουλάκος Λ., Ευαγγελόπουλος Κ., Ρεμπής Χ.

Περιφερειακοί:

Σπύρου Π., Κωσταπαππάς Κ., Ραυτογιάννης Γ., Ρεμπής Δ, Βαλσάμης Ν., Παππαδάκης Α., Γεωργουλόπουλος Α., Γκιοκας Γ., Ζορμπάνος Β.

Σέντερ:

Μιχελάκος Δ., Κορίνης Π., Κυπραίος Π., Ξανθάκος Δ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.