- Διαφήμιση -

Σε ένα πολύ καλό ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, η ΑΕ Μάνης κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Ο Πανθουριακός προηγήθηκε στο 30′ με το Γιαννακόπουλο και 7 λεπτά αργότερα ο Χαρλέπας έκανε το 2-0. Το γκολ αυτό ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες καθώς οι Μανιάτες διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.

- Διαφήμιση -

Οι Μανιάτες ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 87′ ο Αλεξανδρόπουλος μείωσε σε 2-1 και στο 90′ ο Κλουβάτος με κοντινή προβολή χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Ρέκκας με βοηθούς με Μπουρίκα Η. και Τσίρμπα.

Πανθουριακός (Μαυρέας): Λίβας, Μάραντος(86′ Φαββατάς), Παντσιώτης, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Παπαγεωργίου, Χαρλέπας(68′ Λυμπερόπουλος), Μιχαλέας(56′ Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης

ΑΕ Μάνης (Δρούγας): Αντωνόπουλος, Γιαννής(46′ Χατζηπαναγιώτης), Σπυρέας Π.(78′ Σκιάς), Πολυμενέας, Κλουβάτος, Μπέρμπερη, Φετάχου(86′ Χάνκο), Μουστάκας, Τσουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.