- Διαφήμιση -

Τι κι αν ήταν το μεγάλο φαβορί (μαζί με το Διαβολίτσι) για να κατακτήσει το κύπελλο; Ο Ολυμπιακός Ανάληψης με μια ψυχωμένη εμφάνιση άφησε εκτός συνέχειας τον Πάμισο, στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί και στην κανονική διάρκεια καθώς ο Πάμισος ισοφάρισε στο 90′ με υπέροχο σουτ από τον προωθημένο Φιλόπουλο.

Το 0-1 είχε κάνει στο 56′ ο Ραφαήλ Σταματόπουλος, “τιμωρώντας” την παλιά του ομάδα. Ο Ξυδιάς εκτέλεσε το φάουλ ο Σταματόπουλος έκανε την κεφαλιά απέκρουσε ο Τόσκα και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.

- Διαφήμιση -

Ο Πάμισος είχε τα ηνία και την υπεροχή όπως ήταν λογικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο 14′ ο Κατσίποδας είπε όχι σε 3 συνεχόμενες προσπάθειες του κορυφαίου των γηπεδούχων, Μπορχάν.

Νέα μεγάλη ευκαιρία είχε στο 43 ο Πάμισος με τον Σαραντόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Κατσίποδα, μετά από σέντρα του Αριστομενόπουλου.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός Ανάληψης είχε δοκάρι με πολύ ωραίο σουτ του Παπαβασιλόπουλου λίγο έξω από την περιοχή.

Ο Πάμισος ισοφάρισε τα δοκάρια με σουτ του Σαραντόπουλου στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας για να πετύχει την απόλυτη ανατροπή σε δύο λεπτά.

Στην παράταση, μοναδική αξιόλογη φάση ήταν ένα σουτ του Σαραντόπουλου στο 114′, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 Φιλόπουλος

1-1 Κρεμύδας

Αόυτ Αράπι

1-2 Τσώνης

2-2 Γεωργιόπουλος

2-3 Παπαβασιλόπουλος

3-3 Σαραντόπουλος

3-4 Χαρμπίλας

Δοκάρι Αριστομενόπουλος

Η ομάδα της Ανάληψης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη – πρόκριση απέναντι στη μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τα συνεχή βήματα προόδου που πραγματοποιεί.

Αντιθέτως, ο Πάμισος ήταν κατώτερος των περιστάσεων και απαιτείται να βελτιωθεί πολύ ώστε να είναι ανταγωνιστικός στη Γ’ Εθνική.

Πάμισος (Καλόμαλος): Τόσκα, Αριστομενόπουλος , Θώδης(86′ Πολυχρόνης), Μπούνας, Φιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπορχάν (62′ Αράπι), Ντίσα (71′ Μωράκης), Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (86′ Στασινόπουλος), Βέλλης (62′ Χαραλαμπόπουλος)

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσιποδας, Τσωνης, Γιαννόπουλος, Δημητρακόπουλος (30′ λ.τ. Παπαβασιλόπουλος), Μωραγιαννης, Κρεμμυδας, Ξυδιας (84′ Χαρμπίλας), Δημητρίου (114′ Βλαχάκης), Κοντομανωλοπουλος (54′ Σκαφιδάς), Καλογερόπουλος, Σταματόπουλος (84′ Θεοδοσόπουλος)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.