- Διαφήμιση -

Για την ιστορική επιτυχία στο θεσμό του κυπέλλου, στο ματς που έγινε την περασμένη Κυριακή στη Τέντα με την Άμμιλα Τρίπολης και το ματς που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας, αλλά κυρίως τον βασικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, μίλησε στο Sportsplus.gr ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Άρι Καλαμάτας Μιχάλης Μπακογιάννης… “Δηλώσαμε συμμετοχή στο κύπελλο για να προετοιμαστούμε για το μεγάλο μας στόχο, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου…
Φυσικά η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αποτελεί για μας μια ιστορική επιτυχία και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίχτριες μου για αυτό.
Το παιχνίδι με την Άμμιλα ήταν το πρώτο μας ματς γενικά για τη φετινή σεζόν και σίγουρα χρειαζόμαστε και άλλα ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να λειτουργήσουμε ως σύνολο. Κάποιες κοπέλες άργησαν να ενταχθούν στην προετοιμασία και είναι λίγο πιο πίσω από κάποιες άλλες σε βαθμό ετοιμότητας.
Θεωρώ ότι η ομάδα θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Την προσεχή Κυριακή παίζουμε για την επόμενη φάση του κυπέλλου με τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος έχει ένα πολύ δυνατό σύνολο και σίγουρα θα μας βοηθήσει να έχουμε ένα ακόμα δυνατό ματς προετοιμασίας στα πόδια μας. Ανεξάρτητου αποτελέσματος εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και σίγουρα θα παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο αποτέλεσμα”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.