- Διαφήμιση -

Προχθές έκανα μια μικρή αναφορά για απαράδεκτη συμπεριφορά παράγοντα του Πανθουριακού στο παιχνίδι με την Εράνη.

Αυτό το άρθρο ήταν να ανέβει από εχθές αλλά εξ’αιτίας ενός τραγικού γεγονότος, αποφάσισα να το δημοσιεύσω σήμερα. Ο λόγος που αναφέρομαι εκτενώς σε αυτό είναι πως δε θέλω να προσπερνιούνται τέτοιου είδους συμπεριφορές.

- Διαφήμιση -

Κυριαρχεί σε πολλούς ένα σκεπτικό του στυλ “ποδόσφαιρο είναι, επιτρέπεται να ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω”. Θα συμφωνήσω, με έναν όρο. Αυτά να γίνονται ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται και έχουν αυξημένους παλμούς. Είναι πιθανό στην ένταση της στιγμής να ξεφύγουν, είναι κατανοητό. Αρκεί το θέμα να λυθεί μετά με τις αντίστοιχες ποινές και ακόμη καλύτερα και με μια συγγνώμη των υπαιτίων.

Για να επανέλθω στο σκηνικό, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η συμπεριφόρα των ποδοσφαιριστών ήταν άψογη. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, υπήρχε παίκτης του Πανθουριακού στο έδαφος τραυματίας και τέσσερις ποδοσφαιριστές τον έφεραν στα χέρια προς τα αποδυτήρια, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει (Περαστικά και ταχεία ανάρρωση ευχόμαστε). Ανάμεσα στους παίκτες που τον βοηθούσαν, ήταν και παίκτες της Εράνης.

Ο εν λόγω παράγοντας και αναφέρομαι στον κ. Φαββατά, μπουκάρει με κάποιο τρόπο στο γήπεδο, παρά την άρνηση του παρατηρητή να του ανοίξει την πόρτα όπως απαιτούσε, και αρχικά επιτίθεται λεκτικά προς το διαιτητή. Στη συνέχεια βλέπει παίκτες της Εράνης να βοηθούν τον τραυματία παίκτη του Πανθουριακού και τους επιτίθεται ουρλιάζοντας να τον αφήσουν κάτω εν μέσω πολλών γαλλικών. Μάλιστα εξυβρίζει άσχημα πρώην παίκτη της ομάδας του (Σπυρόπουλο), ο οποίος όντας φίλος με τον τραυματία παίκτη τον είχε πλησιάσει για να τον ρωτήσει πως είναι.

Αυτό που ακολούθησε είναι πραγματικά απαράδεκτο, ύβρεις, επιθετικές κινήσεις και διάθεση για τραμπουκισμό. Σε αυτό το επεισόδιο συμμετείχε και ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας, Αντώνης Μαυρέας, εξυβρίζοντας αρχικά παίκτες της Εράνης και στη συνέχεια το Σωτήρη Λυμπερόπουλο. Αμφότεροι μάλιστα επιτέθηκαν με χυδαίες εκφράσεις στον ποδοσφαιριστή Παπαθεοδώρου και γενικά στους ανθρώπους της Εράνης.

Αφήνω για το τέλος την εξύβριση τους σε απαράδεκτο τόνο προς τη διαιτητική τριάδα, η οποία συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Θέτω λοιπόν το ρητορικό ερώτημα: αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε κυρίες και κύριοι; Γιατί αν όντως θέλουμε αυτό, εκφράζω την πλήρη αντίθεση μου προς αυτό και θα συνεχίσω να καταγράφω παρόμοιες συμπεριφορές.

Υ.Γ. Πολλά μπράβο στον προπονητή της Εράνης, Κώστα Λυμπερόπουλο, για όλη τη στάση του καθώς και στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Πανθουριακού.

ΥΓ 2. Έχουμε υποχρέωση να καταγράφουμε όλα τα γεγονότα και όχι να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Για το λόγο αυτό όπως κατακρίνω συμπεριφορές, αντίστοιχα επιβραβεύω κιόλας.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.