- Διαφήμιση -

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 αργά το απόγευμα στον προαύλιο χώρο των γραφείων του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ”Ο Ευκλής”, Αριστομένους 56, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση, η οποία αφορούσε την παρουσίαση του ταξιδιωτικού οδηγού της Τίνας Κουτσουμπού “Η Καλαμάτα στην τσέπη “, η οποία, Τίνα, τυγχάνει να είναι και μέλος και πεζοπόρος του συλλόγου.
   Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: << Όσοι βρεθήκαμε εκεί, παρακολουθήσαμε την συγγραφέα , να μας παρουσιάζει τις ομορφιές του τόπου μας με την δική της ματιά και να μας εξηγεί τα περιεχόμενα του χρήσιμου ταξιδιωτικού οδηγού της, ο οποίος έχει εκδοθεί και στα αγγλικά για τους ξένους ταξιδιώτες.
  Στην αγαπημένη μας Τίνα ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο ταξιδιωτικός οδηγός της και την ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δροσερό απόγευμα, που περάσαμε μαζί της εκεί στον υπέροχο χώρο μας κάτω από την σκιά των δένδρων !! >>

Γράφει η Μάγδα Μουτσούλα (μέλος Δ.Σ. ”Ευκλή”)

- Διαφήμιση -


Σύλλογος Πεζοπόρων Ορειβατών Καλαμάτας “ΕΥΚΛΗΣ”efklis1894@gmail.com
http://spok-efklis.webnode.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.