- Διαφήμιση -

Ο Βασίλης Κοσσυφολόγος συνεχίζει και φέτος το έργο του στον ΑΟ Μεθώνης. Μετά τις αναμφισβήτητα επιτυχημένες σεζόν του , μίλησε στο SportsPlus για το προχθεσινό παιχνίδι με τον Πανθουριακό καθώς και για τους στόχους της φετινής σεζόν.

“Όσον αφορά το προχθεσινό παιχνιδι, σιγουρα ηταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολυ δυνατή ομάδα αλλα απο μονη της δεν σημαίνει τίποτα. Εχουμε πολυ δρόμο και πολλα πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα.

- Διαφήμιση -

Η αληθεια είναι οτι σε αντίθεση με αλλα παιχνίδια δειξαμε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν ,ενω ταυτόχρονα ειχαμε και πολυ καλη συμπεριφορά,ομαδικη και ατομικη, στο αμυντικό κομμάτι .

Το παιχνίδι αυτο ανήκει στο παρελθον και πρέπει να δουλέψουμε σκληρα για να εχουμε διάρκεια που ειναι και το ζητούμενο.

Στοχος μας είναι να έχουμε σαν ομάδα καλη λειτουργικότητα. Να εχουμε ισορροπίες και καλο κλίμα μεταξύ διοίκησης, παικτών και προπονητή και να προσπαθήσουμε να το μεταφερουμε αυτο και στον αγωνιστικό χωρο. Μετα θα μπορεσουμε να αποδεχτούμε οποιαδήποτε θεση στον βαθμολογικό πίνακα .”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.