- Διαφήμιση -

Ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα λειτουργίας των ακαδημιών της Καλαμάτα 80. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου “Η νέα αγωνιστική χρονιά πλησιάζει και η Ακαδημία του συλλόγου μας ανοίγει τις πόρτες της, στην ΤΕΝΤΑ, για ακόμα μια επιτυχημένη μπασκετική χρονιά! Όλα αυτά τα χρόνια η Ακαδημία μας λειτουργεί συστηματικά με συνέπεια και παραμένοντας συντονισμένη με τους στόχους και τα οράματα του κάθε αγοριού και κοριτσιού της Μεσσηνίας, που αγαπούν το μπάσκετ.

Πολλοί διακεκριμένοι αθλητές  ξεκίνησαν από την Ακαδημία μας, συνέχισαν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου  και στελέχωσαν ομάδες σε ανώτατο σωματειακό και εθνικό επίπεδο (Χατζής Ν., Παπανικολόπουλος Ν., Γιαννακόπουλος Διον., Γραμματικός Ιωάννης, Περρωτής Αθανάσιος, Πολιτόπουλος Γ., Παπουτσής Νικ., και πολλοί άλλοι.)

- Διαφήμιση -

Η ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό πρέπει να αποτελεί συνειδητή του επιλογή ενώ η εκμάθηση ενός αθλήματος είναι μια  διαδικασία ολόπλευρης ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού.

Βασικό μέλημα  των προπονητών της Ακαδημίας, όλοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής, αποτελεί η εκμάθηση των βασικών τεχνικών επιδεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης και η βελτίωση  των φυσικών και κινητικών ικανοτήτων του κάθε μικρού μπασκετμπολίστα/στριας, παράλληλα με τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών. Το παιχνίδι  αποτελεί βασικό συστατικό της λειτουργίας της Ακαδημίας και μέσω αυτού επιχειρείται η υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός της Ακαδημίας περιλαμβάνει φιλικές συναντήσεις  με άλλες Ακαδημίες, εκδρομές και παρακολούθηση αγώνων  Εθνικών Κατηγοριών, αλλά και των Εθνικών μας ομάδων, εσωτερικό πρωτάθλημα της Ακαδημίας και  καλοκαιρινό camp μπάσκετ στο τέλος της χρονιάς.

Η φετινή περίοδος ξεκινά το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου, από 09.30π.μ. έως 11.30π.μ. (και κάθε Σαββατοκύριακο), στα εξωτερικά γήπεδα του συλλόγου, στην «ΤΕΝΤΑ» Καλαμάτας,  με τις εγγραφές των αθλητών/τριών καθώς και την συμπλήρωση των απαραίτητων εντύπων προκειμένου να διαμορφωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι εγγραφές βέβαια έχουν ήδη ξεκινήσει και  πραγματοποιούνται από την υπεύθυνη της γραμματείας  των Ακαδημιών κ. Μάλαμα Σ. στο τηλ.: 6948182193

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.