FILE PHOTO: Soccer Football - FA Community Shield - Arsenal v Liverpool - Wembley Stadium, London, Britain - August 29, 2020 Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates winning the penalty shootout and winning the FA Community Shield, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool via REUTERS/Andrew Couldridge/File Photo
- Διαφήμιση -

Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν το… κουνάει από την Άρσεναλ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός ανανέωσε με τους “κανονιέρηδες”.

Παραμένει… κάτοικος Λονδίνου. Νέο τριετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ υπέγραψε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, όπως ανακοίνωσαν την Τρίτη (15.09.2020) οι “κανονιέρηδες”.

- Διαφήμιση -

Με αυτό τον τρόπο οι «κανονιέρηδες» έβαλαν τέλος στην φημολογία περί πιθανής αποχώρησης του στράικερ από την Γκαμπόν μετά τη λήξη του ισχύοντος συμβολαίου του (καλοκαίρι του 2021), με τον Μικέλ Αρτέτα να κρατάει στο ρόστερ της Άρσεναλ το πιο ισχυρό επιθετικό όπλο της ομάδας.

«Δεν είχα ποτέ κάποια αμφιβολία για να υπογράψω σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ» δήλωσε ο Ομπαμεγιάνγκ και πρόσθεσε: «Χάρις στους οπαδούς μας, στους συμπαίκτες μου, την οικογένειά μου και όλους στο σύλλογο αισθάνομαι ότι ανήκω εδώ.

Πιστεύω στην Άρσεναλ. Μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα ενωμένοι. Έχουμε κάτι σπουδαίο εδώ και θεωρώ ότι τα καλύτερα έρχονται για το σύλλογο.»

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.