- Διαφήμιση -

Βίοι αντίθετοι αλλά κατάληξη ίδια για τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς προκρίθηκαν τελικά και οι δύο στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Mε τον Νταμπό να σημειώνει χατ-τρικ (4′, 38′, 76′) και τους Ντιγκινί (58′) και Γιαννιώτα (86′) να προσθέτουν άλλα δύο τέρματα, ο Απόλλων Λεμεσού πήρε άνετη πρόκριση επί της Σαμπουρτάλο από την Γεωργία, την οποία διέλυσε με 5-1 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

- Διαφήμιση -

Ο ΑΠΟΕΛ από την πλευρά ζορίστηκε πάρα πολύ κόντρα στην Τζιλανί από το Κόσοβο και προκρίθηκε στην παράταση, με τον Γιώργο Εφραίμ να λυτρώνει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ανοίγοντας το σκορ στο 102′, ενώ στο 116′ ο Ντογκαλά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Για τους “γαλαζοκίτρινους” αγωνίστηκε ως βασικός ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που αντικαταστάθηκε στο 79′, ενώ η κυπριακή ομάδα έχασε και πέναλτι με τον Ταμάρι -που ακούστηκε έντονα ως στόχος του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα- να σουτάρει άουτ στο 77′ από την βούλα.

Οι δύο ομάδες της Κύπρου θα μπουν έτσι στην κληρωτίδα την Δευτέρα (31/8) μαζί με Άρης και ΟΦΗ, που ξεκινούν επίσης την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια από τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.