Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Training - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - August 22, 2020 Bayern Munich's Robert Lewandowski during training Pool via REUTERS/David Ramos
- Διαφήμιση -

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι από τους παίκτες που θα τραβήξουν πάνω τους τα… φώτα, στον τελικό του Champions League. Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Πολωνός πιθανότατα θα “λάμψει” και στο Παρί – Μπάγερν.

Ραντεβού με την… ιστορία φαίνεται πως έχει απόψε το βράδυ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στον τελικό του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Παρί Σεν Ζερμέν των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

- Διαφήμιση -

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν έχει να παίξει στον τελικό Champions League από το 2013, όταν έχασε, φορώντας τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενάντια στην ομάδα που αγωνίζεται τώρα.Ο “Λέβα” όμως μπορεί να φτάσει τα ρεκόρ του Γιόχαν Κρόιφ και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα “Mundo deportivo”, εάν η Μπάγερν κατακτήσει το Champions League, ο Λεβαντόφσκι θα το κατάφερνε ως ο πρώτος σκόρερ και των τριών διοργανώσεων που κέρδισαν οι Βαυαροί, κάτι που έκανε ο ίδιος ο Κρόιφ με τον Άγιαξ τη σεζόν 1971-72 (πρώτος σκόρερ στην Eredivise με 25 γκολ, στο ολλανδικό Κύπελλο με τρία γκολ και στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με πέντε).

Ο Πολωνός επιθετικός έχει κατακτήσει τη Bundesliga και το γερμανικό Κύπελλο και είναι πρώτος σκόρερ (31 γκολ στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο), ενώ στο Champions League κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 15 γκολ του.

Επίσης ο Λεβαντόφσκι μπορεί επίσης να ισοφαρίσει ή ακόμα και να ξεπεράσει το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League. Ο Πορτογάλος “μπόμπερ” πέτυχε 17 γκολ την σεζόν 2013-14, δύο περισσότερα από όσα έχει ο επιθετικός της Μπάγερν.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.