Soccer Football - Europa League - Quarter Final - Wolverhampton Wanderers v Sevilla - MSV-Arena, Duisburg, Germany - August 11, 2020 Sevilla's Lucas Ocampos celebrates scoring their first goal with teammates, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) Pool via REUTERS/Friedemann Vogel
- Διαφήμιση -

Ένα γκολ του Οκάμπος στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, έριξε στο καναβάτσο την πρώην αντίπαλο του Ολυμπιακού, Γουλβς και χάρισε στη Σεβίλη τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Μετά από ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις κι από τις δύο πλευρές και χαμένο πέναλτι από τη Γουλβς, η πολυνίκης του Europa League, Σεβίλη, βρήκε τελικά το γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση.

- Διαφήμιση -

Europa League: Φωνάζει για τη διαιτησία η Γουλβς! Η φάση που έφερε παράπονα (video)

Στα ημιτελικά, η ισπανική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε έναν… πρόωρο τελικό, με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων, για την κατάκτηση του Europa League.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.