- Διαφήμιση -

Ελάχιστοι είναι οι παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η Μαύρη Θύελλα αυτή τη στιγμή, με την κατηγορία που θα αγωνιστεί να παραμένει μετέωρη. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει τελικά αναδιάρθρωση και θα συμμετέχει στη Β’ Εθνική αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί αυτό, κανένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά δεν κλείνει στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας αυτή τη στιγμή είναι Μπουσμπίμπα, Γκιοατά, Αλεξόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κασωτάκης, Κωνσταντινόπουλος, Μάντζαρης και Γκαλίτσιος.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά τις μεταγραφές και τη χαρακτηριστική ολιγωρία που σημειώνεται, αρκεί νομίζω να αναφέρουμε πως χρέη άτυπου τεχνικού διευθυντή εκτελεί ο Γιώργος Ράλλης. Αλήθεια στις πόσες αποτυχημένες σεζόν θα σταματήσει η διοίκηση να του αναθέτει τις τύχες της ομάδας; Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει παίκτες να προτείνει με βάση τη φιλοσοφία του; Αν όχι, γιατί δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής;

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών, δε βλέπω να αλλάζει κάτι ουσιαστικά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και κουμάντο συνεχίζουν να κάνουν αυτοί που έχουν αποτύχει οικτρά στο παρελθόν.

Τέλος, είναι λογικό τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας να μη δέχονται να υπογράψουν πριν οριστικοποιηθεί το τοπίο με την αναδιάρθρωση αλλά μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από μεγάλα ονόματα. Η Καλαμάτα θα μπορούσε να έχει προσθέσει στο ρόστερ της νεαρούς παίκτες, οι οποίοι με χαρά θα έρχονταν στη Μαύρη Θύελλα, σε όποια κατηγορία κι αν έπαιζε. Αλλά όταν αυτοί που έχουν αναλάβει τις κινήσεις δεν κατέχουν από ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν (για ακόμη μια χρονιά) και στο τέλος η ομάδα θα τρέχει να συμπληρώσει το ρόστερ της.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.