Aug 11, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo (34) heads to the locker room after being ejected during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, Aug. 11, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. at Visa Athletic Center. Mandatory Credit: Ashley Landis/Pool Photo-USA TODAY Sports
- Διαφήμιση -

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και έριξε κουτουλιά στον Βάγκνερ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο.

Παρότι το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμία από τις ομάδες, τα σκληρά μαρκαρίσματα στον Αντετοκούνμπο ήταν πολλά, κι ο Έλληνας γκαρντ-φόργουορντ έχασε το… μυαλό του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πλέον με “βαριά” τιμωρία.

- Διαφήμιση -

Το NBA αναμένεται να επιβάλλει ποινή έως και πέντε αγωνιστικών στον “Greek Freak”, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος πια, ακόμη και για τα πρώτα παιχνίδια των play off του πρωταθλήματος.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.