- Διαφήμιση -

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ρέντη, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα με 3-4-3 και τους Αλέν στο τέρμα, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα στην μεσαία γραμμή και τους Φορτούνη, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί.

- Διαφήμιση -

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης το πέτυχε ο Χασάν στο 87′, με το παιχνίδι να μην έχει πολλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες.

Να σημειωθεί ότι ο Άλεν αντικαταστάθηκε στο 9′ από τον νεαρό Καραργύρη, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να αποχωρεί λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν (9′ Καραργύρης), Ραντζέλοβιτς, Μπα, Παπαδόπουλος (63′ Τοροσίδης), Σισέ, Μασούρας, Γκιλιέρμε (45′ Καμαρά), Μπουχαλάκης (45′ Καφού), Φορτούνης (45′ Χασάν), Βαλμπουενά (63′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (76′ Μπρούνο).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (66′ Γιαννίκογλου), Παντελάκης (66′ Πανουργιάς), Σάλιακας, Κάργας (82′ Γώγως), Πίρσμαν (58′ Πήλιος), Σιόντης, Φάμπρι (70′ Γροσδάνης), Λώλης (66′ Λιάσος), Νάουμετς (81′ Οικονομόπουλος), Παμλίδης, Λεό (58′ Ελευθεριάδης).

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.