- Διαφήμιση -

Η ολοκλήρωση των μεταγραφών-χωρίς να αποκλείεται κάποια κίνηση ακόμη-αλλά και της διαδικασίας των ανανεώσεων από την πλευρά της διοίκησης της Καλαμάτα BC μας βοηθά να βγάλουμε τα πρώτα, όχι ασφαλή είναι η αλήθεια, συμπεράσματα αναφορικά με τις δυνατότητες των “μελανόλευκων”.

Η αλήθεια είναι ότι εν μέσω οικονομικής δυστοκίας, ως απόρροια της πανδημίας, η διοίκηση βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει πολύ ισχυρό ρόστερ, σίγουρα το ισχυρότερο με το οποίο εμφανίζεται στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας και της αξίζουν πολλά μπράβο γι αυτό. Οφείλουμε βεβαίως να αναφέρουμε ότι όλα αυτά κινούνται σε πλαίσιο θεωρητικό καθώς καθρέφτης είναι μονάχα το γήπεδο και τα αποτελέσματα.

- Διαφήμιση -
Ο Νάσος Περρωτής είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Καλαμάτας.

Έχουμε και λέμε… Η προσθήκη των Περρωτή, Σαλάι, Νάκη, Πολίτη, Σκοπέτου, Σαραντόπουλου, Μπαριακτάρη, Τόσκα, Σταυρινού και η ανανέωση των Μπούσι, Μπάκα, Καλογερόπουλου, Τσικούρη, Φραγγέα, Ζύμπα, Μανωλάκη δημιουργεί ένα σύνολο ιδιαίτερα ισχυρό αλλά και πλήρες σε όλες τις θέσεις.

Ετοιμος να αποτελέσει τον ηγέτη της περιφέρειας του συλλόγου ο Ιωσήφ Μπούσι, στη 2η σεζόν του στην ομάδα.

Γι αυτό ακριβώς οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές κάνοντας πολλούς να μιλούν για χρονιά αγωνιστικής εδραίωσης στις εθνικές κατηγορίες αλλά και να καλοβλέπουν μια πορεία σε μονοπάτια τα οποία θα φτάνουν μέχρι τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Διατηρούν ωστόσο χαμηλό προφίλ γνωρίζοντας τις αντίξοες συνθήκες που θα συναντήσουν και περιμένοντας τη διαμόρφωση των ρόστερ των ομάδων του ομίλου. Ευχή όλων των καλαματιανών και μεσσηνιων φιλάθλων να αποτελέσει η νέα χρονιά το έναυσμα για την αντεπίθεση του καλαματιανού μπάσκετ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.