- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας ενόψει της νέας σεζόν, παρουσία των παικτών και μελών της διοίκησης. Ο Ηλίας Φωτόπουλος έχει θέσει εξ’αρχής ως στόχο το πρωτάθλημα και σε αυτή τη βάση θα δουλέψει την ομάδα της Τριφυλίας.

Νέα πρόσωπα στο τριφυλιακό συγκρότημα, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ηλειακό στοιχείο, είναι φέτος οι Φώτης Παναγόπουλος (ο γνώριμος …κανονιέρης από παλιότερη θητεία στην ομάδα), Δημήτρης Καπλάνης (μέσος), Ανδρέας Σταυρόπουλος (τερματοφύλακας), Χρήστος Τζουμάκης (μέσος από Πατίστα), Φώτης Σκοτζάι (μέσος), Δημήτρης Κατσιώλης (μέσος), Θανάσης Αντωνόπουλος (μέσος). Ως εσωτερική μετεγγραφή λογίζεται ο Χρήστος Μποτσικάκης, ενώ επέστρεψε από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας ο Περικλής Μπακόπουλος.

- Διαφήμιση -

Συνεχίζουν στον ΑΟΚ -οι περισσότεροι έχοντας πολυετή παρουσία- οι Στέφανος Ανδρουτσής, Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Θοδωρής Κοσμόπουλος, Λυμπέρης Διονυσόπουλος, Ίλιε Μιτρόφ, Δημήτρης Ζαφείρης, Πέτρος Παπάς, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Μάρκος Καραβούλιας, Θανάσης Κωνσταντόπουλος. Επίσης, θα ενσωματωθούν οι Γιώργος Τάνεφ, Πέτρος Μπαριαμάι και όποιοι από τους νεαρούς της παιδικής ομάδας

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.