- Διαφήμιση -

Οι συμμετοχές του 2ου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καρτ που οργανώνει το σωματείο της ΑΛΑ Καλαμάτας προχωρούν δυναμικά και όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί σπουδαίος αγώνας. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Λέσχης εξασφάλισαν παράταση συμμετοχών μέχρι τις 25 του μήνα περιμένοντας ακόμη περισσότερους αγωνιζόμενους…
“Να ενημερώσουμε πως είχαμε αιτηθεί παράταση των συμμετοχών την οποία και πήραμε μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Αυγούστου διότι η πλειοψηφια των αγωνιζόμενων δεν έχουν επιστρέψει από στις καλοκαιρινές διακοπές τους καθώς επίσης τα περισσότερα σωματεία είναι κλειστά και είναι αδύνατον να εκδοθούν αγωνιστικές άδειες σε συνδιασμό με το κλείσιμο των γραφείων της ομοσπονδίας λόγω θέρους.
Παρακαλουμε όσους είναι έτοιμοι να δηλώσουν συμμετοχή στο ΣΔΑΑ ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια εκτίμηση των συμμετεχόντων και να προετοιμάστουμε καλυτερα.
Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαματας,της περιφέρειας Πελοποννήσου και του επιμελητηρίου Μεσσηνίας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.