- Διαφήμιση -

Ο Γιώργος Χάππας εκλέχθηκε ξανά στο διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου Καλαμάτας συνεχίζοντας από τη θέση του γραμματέα.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -


“Πρώτα απ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το site για την φιλοξενία.


Στα του σωματείου μας τώρα, ευτυχησαμε στην τρίτη συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, να εκλέξουμε νεο ΔΣ που εγγυάται την ομαλή λειτουργία της ομάδας για την επόμενη χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται πολύ δύσκολη για τους αθλητικους οργαγισμους και ειδικότερα για τις ερασιτεχνικες ομαδες, εξαιτίας της αβεβαιότητας για την εξάπλωση της πανδημίας και των οικονομικών δυσκολιών που έχει μέχρι στιγμής προκαλέσει.
Στόχος της ομάδας μας είναι μια καλή πορεία, ει δυνατόν ανάλογη με την περσινή.


Επίσης σκοπός μας είναι για την επόμενη χρονιά να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας που ξεκίνησαν να λειτουργούν πέρσι μετά από αρκετα χρόνια.

Μέσα στην εβδομάδα ευελπιστούμε να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια θα υπάρξουν συναντήσεις με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με σκοπό την παραμονή του πετυχημένου περσινού βασικού κορμού.


Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στην ΕΠΣ Μεσσηνίας να μειώσει όσο περνάει από το χέρι της, το πάγιο κόστος λειτουργίας των σωματείων της, ειδικά φετος σ αυτή τη δύσκολη για όλους συγκυρία. Για να μην καταλήξουμε σε 2 χρόνια ο αριθμός των ομάδων να έχει μειωθεί κατά πολύ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.