- Διαφήμιση -

Με νίκη του Σύλλα Αιδηψού επί του Άρι Καλαμάτας άρχισαν οι αγώνες της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Νεανίδων για τον Β’ Όμιλο ο οποίος διεξάγεται στο κλειστό της Αιδηψού. Το αποτέλεσμα αυτό ψαλιδίζει τις πιθανότητες του καλαματιανού συλλόγου για πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και εκμεταλλευόμενη το άγχος αλλά και τα προβλήματα στις επιστροφές των κοριτσιών του Άρι κλείδωσε εύκολα την υπόθεση νίκη. Κορυφαίες της ομάδας του Μιχάλη Μπακογιάννη, που να αναφέρουμε ότι, έχει πολλές μικρές αθλήτριες στην αποστολή και στο πλάνο της είναι η διάκριση την επόμενη σεζόν, ήταν οι Παρθένη και Καραμάνου με 23 και 17 πόντους αντίστοιχα.

- Διαφήμιση -

Σύλλας Λ. Αιδηψού-Άρις Καλαμάτας 69-50

Διαιτητές: Γιακείμη-Χουγιάζος.

Δεκάλεπτα: 21-13, 33-21, 59-29, 69-50.

Σύλλας Αιδήψου (Κουβάρας-Χράπαλος): Νίτσογλου 10 (1), Υδραίου 4, Μαχαίρα 13, Τσίγκα 2, Κυργιώργη 6, Λούμη, Φώτου 2, Τσαβόνι 18, Μαργωμένου, Πατσούρα 12 (1), Σουλιάδη 2

Άρις Καλαμάτας (Μπακογιάννης-Αρβανίτη): Καραμάνου 17 (4), Κορδονούρη, Παρθένη 23 (2), Γιαννοπούλου, Μακρή 3, Κουκούτση 5 (1), Ποντίκη 2, Καπότη, Κωνσταντινέα

Ο αυριανός αγώνας (25/7, 20.00): Άρις Καλαμάτας-Γλαύκος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.