- Διαφήμιση -

Με προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας είναι ακόμα ανέτοιμος, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Λάμπρου και Ίνγκασον.

Τρεις “πονοκεφάλους” έχει ο Άμπελ Φερέιρα ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακός την Κυριακή (12/7) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αφού Πέλκας, Ίνγκασον και Λάμπρου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θεωρείται αμφίβολη.

- Διαφήμιση -

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος εξακολουθεί νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ίνγκι Ίνγκασον λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μια διάταση στους οπίσθιους μηριαίους κι έμεινε στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον αγώνα με την ΆΕΚ στις 15.07.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.