Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Alaves - Alfredo Di Stefano Stadium, Madrid, Spain - July 10, 2020 Real Madrid's Marco Asensio celebrates scoring their second goal with Karim Benzema, as play resumes behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Susana Vera
- Διαφήμιση -

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται πλέον μία… ανάσα μακριά από την κατάκτηση του τίτλου στη La Liga, αφού επικράτησε με 2-0 της Αλαβές στο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο” και διατήρησε τη διαφορά 4 βαθμών από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με το VAR… σύμμαχο και με ένα ακόμα εύστοχο χτύπημα πέναλτι -αυτή τη φορά από τον Καρίμ Μπενζεμά (11′) ελέω απουσίας του Σέρχιο Ράμος- η Ρεάλ ήρθε πιο κοντά στον τίτλο, αφού επικράτησε με 2-0 της Αλαβές, με τον Ασένσιο να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα στο 50′, μετά από ασίστ του Γάλλου επιθετικού, και να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ακυρώθηκε αρχικά, αλλά κατόπιν ελέγχου μέσω VAR μέτρησε κανονικά.

- Διαφήμιση -

Η “βασίλισσα” ανέβηκε έτσι στους 80 βαθμούς, 4 μπροστά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, που έμεινε στους 76 και με τρία παιχνίδια να απομένουν βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.