- Διαφήμιση -

Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να γράψω για τη Μαύρη Θύελλα αναφερόμενος σε άσχημες καταστάσεις. Θα ήθελα να γράφω για τους παίκτες που έκλεινε η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν αλλά εδώ αδυνατεί να γίνει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΑΟ τη διοίκηση. Παρακάτω παραθέτω με τυχαία σειρά ερωτήματα για γεγονότα και καταστάσεις στη Μαύρη Θύελλα:

  • Για ποιο λόγο ο Πρασσάς δεν ανέλαβε εξολοκλήρου πέρυσι τις μετοχές; Αν για κάποιο λόγο ήθελε να δώσει ισόποσο μερίδιο σε άλλο άτομο, δε θα έπρεπε να ήταν πιο επιλεκτικός σχετικά με αυτό; Ο Παπαδημητρίου έχει διαγράψει την πορεία του στο ποδόσφαιρο και είναι γνωστή σε όλους.
  • Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στις 400.000 ευρώ μπλοκαρίστηκε από τη σύζυγό του Παπαδημητρίου και κάτοχο ίδιου αριθμού μετοχών με τον Πρασσά. Οι εξελίξεις γιατί πρέπει να περιμένουν δύο εβδομάδες μέχρι να έχουμε την αύξηση εξολοκλήρου από τον Πρασσά όπως δηλώνει ότι θέλει να κάνει ο ίδιος; Σε δύο εβδομάδες μπορούσε να έχει κλείσει το 70-80% του ρόστερ και όχι να ξεμείνει η ομάδα με ο, τι αφήνουν οι ανταγωνιστές της.
  • Τον Παπαδημητρίου ο ίδιος ο Πρασσά τον δέχθηκε πίσω μετά την εξαφάνιση του μέσα στη χρονιά και μάλιστα μετά βαϊων και κλάδων και με διθυράμβους από τοπικά μέσα ενημέρωσης. Υπάρχει εξήγηση για αυτο; Το που κατέληξε όλο αυτό είναι φανερό.
  • Γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη σύνθεση των συνεργατών της ΠΑΕ αλλά μόνο ακούμε ονόματα χωρίς ακριβή θέση;
  • Τις μεταγραφές θα τις αναλάβει εξολοκλήρου ο Αναστόπουλος; Ενημερωτικά έχει πάψει να αποτελεί καλό γνωστή των κατηγοριών εδώ και κάποια χρόνια όπου ασχολείται κυρίως με την ανάλυση σε αθλητικές εκπομπές.
  • Τι μπάτζετ θα διαχειριστεί; Πράγματι, έχει σημειώσει ανόδους στο παρελθόν με διάφορες ομάδες αλλά πάντα ήταν το μεγάλο φαβορί της και με ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της εκάστοτε κατηγορίας.
  • Ο Γιώργος Ράλλης είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικός δικηγόρος. Εξίσου αποδεδειγμένα έχει πλήρη μεσάνυχτα σε ποδοσφαιρικά θέματα. Θα είναι “έγκλημα” αν συνεχίσει να έχει αρμοδιότητες σε οτιδήποτε άλλο πέρα από το νομικό κομμάτι, το οποίο κατέχει άριστα.
- Διαφήμιση -

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.