- Διαφήμιση -

Σε εξαιρετικό δρόμο κινείται η προσπάθεια ισχυροποίησης του έμψυχου δυναμικού του Δίωνα Κυπαρισσίας, με την ανανέωση του βασικού κορμού της ομάδας, την απόκτηση Καραγιαννίδη και τη συμφωνία με Καμαρινό, Τζιγασβιλι, ωστόσο ο Αντώνης Κούτρης έχει να κλείσει ακόμη 2 κομμάτια του παζλ.

Το πρώτο και πλέον βασικό είναι αυτό του παίκτη που θα καλύψει την απώλεια του Δημήτρη Κουτίβα και το δεύτερο του αθλητή ο οποίος θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφέρεια παίζοντας κυρίως στο “2”.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά το πρώτο μέτωπο μπορούμε να πούμε, έχοντας την αντίστοιχη πληροφόρηση, ότι οι ενέργειες έχουν κορυφωθεί το τελευταίο διάστημα με προσέγγιση αθλητών που ξέρουν καλά τις εθνικές κατηγορίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τελειώσει από μέρα σε μέρα καθώς οι συζητήσεις με ψηλό που αγωνιζόταν πρόσφατα στη Β εθνική είναι προχωρημένες.

Το δεύτερο μέτωπο βαδίζει επίσης στην τελική του ευθεία και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για παίκτη που έχει περάσει από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αλλά πέρυσι έπαιζε σε εθνική κατηγορία.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.