- Διαφήμιση -

Ματς με… συγκινήσεις στο Περιστέρι, εκεί όπου Ατρόμητος και Παναιτωλικός μας έδωσαν ένα… χορταστικό 2-2, για την 5η αγωνιστική των play out της Superleague.

Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε τους Αγρινιώτες στους 23 βαθμούς, όσους έχει και η Ξάνθη και στο +1 από τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, Πανιώνιο. “Κυανέρυθροι” και Παναιτωλικός δίνουν… τελικό παραμονής στη Νέα Σμύρνη το ερχόμενο Σάββατο (17.07.2020 / 19:15).

- Διαφήμιση -

Superleague – play out: Άντεξε ο Πανιώνιος! Έχασε… ευκαιρία η Ξάνθη

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έδειξε ορεξάτος και -χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από τον Παναιτωλικό- πίεσε για το γκολ. Το 1-0 ήρθε στο 18′. Ο Γκάλο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπαΐροβιτς και ο διαιτητής έδωσε νέο φάουλ, σε πιο κοντινή απόσταση προς τα αντίπαλα καρέ. Ο μπακ των Περιστεριωτών εκτέλεσε πάλι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Βραζιλιάνος δεν πανηγύρισε το γκολ σεβόμενος το πέρασμά του από τους Αγρινιώτες στο παρελθόν.

Δέκα λεπτά πριν βγει το πρώτο ημίχρονο και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παναιτωλικός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Μουνιέ να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Ατρόμητος πήρε και πάλι… κεφάλι στο σκορ στο 57′. Ο Λιάβας ανέτρεψε τον Ντε Πο στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, το VAR ενέκρινε το πέναλτι και ο Μανούσος στάθηκε εύστοχος στο 60′ κάνοντας το 2-1.

Η… χαρά των Περιστεριωτών δεν κράτησε πολύ, αφού -μετά από εκτέλεση κόρνερ- ο Κωνσταντόπουλος πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με προβολή “έγραψε” το 2-2. Ο 17χρονος στόπερ σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό και το πανηγύρισε έξαλλα! Ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρίες στο 64′ και στο 68 με Φερνάντεθ και Βέλλιο αντίστοιχα, πίεσε για να φτάσει στη νίκη αλλά το 2-2 ήταν το τελικό σκορ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.