- Διαφήμιση -

Η επόμενη μέρα στον ΑΟ Τρίκαλα δεν θα αργήσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι πρωταθλητές της FL θα πανικοβληθούν για να δημιουργήσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Εξάλλου κάτι έχουν στο μυαλό τους.

Όταν με το καλό κλείσει το θέμα του προπονητή (σ.σ με δεδομένο πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Αϊβάζογλου βρίσκεται στην Αθήνα για υποχρεώσεις με την λίγκα , δεν αποκλείεται το αργότερο το ραντεβού με τον Περικλή Αμανατίδη να γίνει στο τέλος της εβδομάδας) θα αρχίσει να παίρνει “σάρκα και οστά” ο σχεδιασμός ενόψει της συμμετοχής των “κυανέρυθρων” στην SL2.

- Διαφήμιση -

Με δεδομένο πως το μπάτζετ θα παραμείνει τουλάχιστον ίδιο στις σκέψεις των ανθρώπων της “κυανέρυθρης” ΠΑΕ υπάρχει ήδη ένα πλάνο. Να παραμείνουν από το φετινό ρόστερ 10-12 ποδοσφαιριστές, να αποκτηθούν 4-5 ποδοσφαιριστές από την SL2 και 4-5 από αυτούς που ξεχώρισαν φέτος στην FL. Φυσικά στον ΑΟ Τρίκαλα θα έρθουν και 4-6 νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο του ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Σαμολαδάς.

Θα λέγαμε ότι σαν σχέδιο ακούγεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού στον ΑΟΤ υπάρχει ήδη ένας κορμός ο οποίος με τις αντίστοιχες προσθήκες αναμένεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο και γιατί όχι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κάνει την διαφορά.

Πηγή: goaltrikala

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.