- Διαφήμιση -

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 του Βόλου στην πρεμιέρα των πλέι αόυτ της Superleague και έκανε ένα μικρό βήμα προς το… θαύμα που κυνηγάει για να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Το γκολ του Τσιλούλη στο 57′ ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο ώστε να κατακτήσει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, να ξεκινήσει με το… δεξί στη διαδικασία των πλέι άουτ της Superleague αλλά κυρίως να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής αφού έφτασε τους 14 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον 13ο Παναιτωλικό. Οι “κυανέρυθροι” ήταν πιο προσεκτικοί και μαζεμένοι στο ματς, χτυπώντας κυρίως στις αντεπιθέσεις και καταφέρνοντας τελικά να πάρουν αυτό που ήθελαν από το ματς.

- Διαφήμιση -

Η κούραση πάντως έκανε την εμφάνισή της και στις δύο πλευρές από ένα σημείο του αγώνα και ύστερα, ενώ ο Αραμπουλί των γηπεδούχων έπεσε θύμα της απραξίας τόσων μηνών, αφού στο 40′ υπέστη τράβηγμα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ματς.

Οι εικόνες βέβαια που ακολούθησαν το “χρυσό” γκολ μόνο εποχή πανδημίας δεν θύμισαν αφού όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι ξεχνώντας και αποστάσεις και μέτρα, τα οποία ωστόσο σε επίπεδο κερκίδας τηρήθηκαν στο ακέραιο.


Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Τσιλούλης.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.