- Διαφήμιση -

Βλέπει” μια… επιστροφή! Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Λούκα Βιγιαφάνιες, προκειμένου να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του. Το “αγκάθι” που υπάρχει στη συγκεκριμένη υπόθεση και οι φήμες για ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Η περίπτωση του Λούκα Βιγιαφάνιες φαίνεται πως ενδιαφέρει “ζεστά” τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται αρκετό καιρό στο “μπλοκάκι” του “τριφυλλιού”, αλλά τα δημοσιεύματα που προέκυψαν την Κυριακή (14.06.2020) πάνε ένα βήμα… πιο πέρα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

- Διαφήμιση -

Όπως αναφέρεται, ο Βιγιαφάνιες (αγωνίζεται στη Μορέλια Μονάρκας από το Μεξικό, αλλά θέλει να αποχωρήσει) έχει μιλήσει ήδη τόσο με τον Τσάβι Ρόκα, όσο και με τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θέλει να τον επαναφέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο Βιγιαφάνιες είχε αγωνιστεί στην χώρα μας αρχικά στον Παναιτωλικό (2015) και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό πριν πάει στην Τουρκία και την Αλιάνασπορ και μετά στο Μεξικό.

Το βασικό ζήτημα είναι το συμβόλαιο του παίκτη με τους Μεξικανούς, το οποίο λήγει το 2022 και είναι της τάξεως των 850.000 ευρώ το χρόνο. Ποσό που δεν μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός εμφανίζεται να προσπαθεί να “σπάσει” το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική ομάδα από Ελλάδα που κοιτάζει τον Βιγιαφάνιες. Ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο “ρανταρ” της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.