- Διαφήμιση -

Αναμενόμενες οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, βάσει όσων δοκίμαζε στις προπονήσεις, στο αρχικό σχήμα με το οποίο αρχίζει ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αντί του Δημήτρη Πέλκα, για το αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Στα δεξιά ξεκινά ο Λημνιός, ενώ στην κορυφή επιλέχθηκε ο Άκπομ αντί του Σφιντέρσκι, με τον Μπίσεσβαρ από πίσω.

- Διαφήμιση -

Απ’ εκεί και πέρα ο Βιεϊρίνια επιστρέφει, αντί του τιμωρημένου Γιαννούλη, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι το δίδυμο Μίσιτς-Μαουρίσιο.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι, Βιεϊρίνια να απαρτίζουν την τετράδα της άμυνας,

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβάζει την προβλεπόμενη 11άδα με τον Ματιέ Βαλμπουενά να είναι βασικός για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Οι 11 του Ολυμπιακού: Σα κάτω από τα δοκάρια, Σεμέδο και Μπα οι δύο στόπερ, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας τα δύο άκρα στην άμυνα, οι τρεις του κέντρου Μπουχαλάκης, Καμαρά και Γκιγιέρμε και άκρα με Βαλμπουενά – Μασούρα. Φορ θα είναι ο Ελ Αραμπί.

gazzetta.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.