- Διαφήμιση -

Μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Παύλου Νώντα η διοίκηση της Καλαμάτα BC ξεκίνησε τις ανανεώσεις των παικτών της ομάδας. Ξεκίνημα το οποίο έγινε με δύο αθλητές που, μπορεί να μην είχαν μεγάλη αγωνιστική συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ωστόσο είναι σε θέση να δώσουν λύσεις στο μακρύ και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Ο λόγος για τον προερχόμενο από τραυματισμό Παναγιώτη Μανωλάκη και τον Φίλιππο Αρώνη… “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Μανωλάκη (θέση 5, 2.04, 2000). Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να επανέλθει δυνατός στα παρκέ πολύ σύντομα, για να καταγράψουμε μαζί νέες επιτυχίες.

- Διαφήμιση -

Παράλληλα, γνωστοποιούμε και τη συνέχεια της συνεργασίας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Φίλιππο Αρώνη (θέση 4, 1.95, 1997). Του ευχόμαστε, επίσης, υγεία και πολλές επιτυχίες με την «ασπρόμαυρη» φανέλα”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.