- Διαφήμιση -

Αναλυτικά η δήλωση του

“Η εκλογή του κ. Νινιού ως γραμματέα προέκυψε από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου και ύστερα από απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Μπούκα, ο οποίος ήθελε με την ενέργεια του αυτή να τιμήσει τον κ. Νινιό όπως και όλοι μας.

- Διαφήμιση -

Πως προέκυψε λοιπόν πλειοψηφία που επικαλείται ο κ. Χουλιάρας χωρίς να γίνει διαδικασία ψηφοφορίας; Τον καλώ λοιπόν να μας πει το αποτέλεσμα εάν υπάρχει.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Χουλιάρας θεωρεί εκ προοιμίου ότι οι μελλοντικές αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου θα είναι όπως αυτός τις θέλει. Αυτά δε λέγονται ούτε γίνονται στις δημοκρατικές διαδικασίες.

Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο κ. Χουλιάρας και πολλά άλλα μέλη του Δ.Σ. (όχι όλα) πρότειναν τη διαγραφή από μέλος του Δ.Σ. του κ. Τάκη Βασιλόπουλου, ενός ποδοσφαιρανθρώπου, που όλοι μας τιμούμε και σεβόμαστε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο ίδιος δεν μπορούσε να παραστεί στα συμβούλια για προσωπικούς του λόγους. Θεωρώ ότι το κύρος και η αξία του κ. Βασιλόπουλου έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο κ. Χουλιάρας.

Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι στην ένωση βρισκόμαστε για να υπηρετήσουμε το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από τα πρακτικά του συμβουλίου.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.