- Διαφήμιση -

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος αποτέλεσε βασικό γρανάζι της φετινής καλοκουρδισμένης μηχανής του ΑΟ Μεθώνης στην καταπληκτική πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα, ο 35χρονος κεντρικός μέσος και ένας εκ των δύο αρχηγών της ομάδας, πρόσθεσε ποιότητα στη μεσαία γραμμή, πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Ο έμπειρος χαφ μίλησε στο SportsPlus για όλα τα θέματα. Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

Για το πρωτάθλημα:

“Ξεκινήσαμε με στόχο τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Ξέραμε ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα αλλά το ρόστερ μας ήταν μικρό αριθμητικά και είχαμε και κάποιες απώλειες. Ειδικά στον πρώτο γύρο τα καταφέραμε περίφημα και ήμασταν συνεχώς στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουμε πολύ γρήγορα την άνετη παραμονή που θέλαμε.

Για τα κλειδιά της επιτυχημένης χρονιάς:

“Το μυστικό της επιτυχίας ήταν το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια που είχαμε ως ομάδα και η μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Ο προπονητής μας δούλεψε άριστα την ομάδα και πήρε από τον κάθε παίκτη το μέγιστο. Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία της διοίκησης, η οποία βρισκόταν κοντά μας ακόμη και στις προπονήσεις. Ήταν σταθερή και προσπαθούσε να λύσει με κάθε τρόπο οποιοδήποτε πρόβλημα και να προέκυπτε.”

Για τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου

“Το κύπελλο δεν ήταν στόχος εξαρχής και τα πρώτα παιχνίδια τα αντιμετωπίσαμε καθαρά ως παιχνίδια προετοιμασίας. Έχοντας φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και καθώς είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας από τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, ήρθαμε αντιμέτωποι με την Εράνη. Όταν κερδίσαμε το πρώτο ματς στην έδρα μας με 1-0, πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε τελικό. Ο λόγος που το πιστέψαμε αυτό είναι ότι μέχρι τότε ήμασταν ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες, ακόμη και με τους πρώτους της βαθμολογίας.

Στα ημιτελικά έγιναν δύο ωραία παιχνίδια μέρα τον Εθνικό Μελιγαλά. Στο πρώτο ματς το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο από το 3-1 και να έχουμε καθαρίσει ουσιαστικά την πρόκριση. Στη ρεβάνς ο Εθνικός ήταν καλύτερος αλλά πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση.

Για την εμπειρία στον τελικό

“Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα θα θυμόμαστε όλοι. Παίξαμε με μια ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας και καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως με λίγη παραπάνω προσοχή και τύχη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως όλη η πορεία και η εμπειρία μας αφήνει μόνο γλυκιές αναμνήσεις.

Για τους οπαδούς

Θα ηθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο και να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί αποτέλεσαν το δωδέκατο παίκτη μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της φετινής χρονιάς και μας βοήθησαν πάρα πολύ στην καλύτερη ίσως χρόνια στην ιστορία του συλλόγου τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Για τη σημερινή κατάσταση

“Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα. Δείξαμε ως λαός ότι είμαστε πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι καθώς πειθαρχήσαμε στα μέτρα που μας έβαλαν οι ειδικοί και οι επιστήμονες. Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα μας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.