epa05620281 FC Porto's Diogo Jota (C) vies for the ball with Benfica´s Andreas Samaris (R) during their Portuguese First League soccer match held at Dragao stadium in Porto, Portugal, 06 November 2016. EPA/ESTELA SILVA
- Διαφήμιση -

Ακόμα ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανακοίνωσε επίσημα πως συνεχιστούν κανονικά οι αγώνες μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού, με την Πορτογαλία να είναι η χώρα στην οποία το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει και πάλι στις 4 Ιουνίου.

Η 4η Ιουνίου ορίστηκε ως ημερομηνία επανεκκίνησης της πρώτης κατηγορίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, το οποίο είχε μπει στον… πάγο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

- Διαφήμιση -

Η κυβέρνηση είχε ορίσει αρχικά την 30η Μαΐου ως ημερομηνία επανέναρξης, αλλά η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου, προκειμένου να δοθεί αρκετός χρόνος για να ελεγχθούν τα στάδια και όλοι οι ποδοσφαιριστές να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Newsit

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.