- Διαφήμιση -

Ο Αντώνης Κούτρης είναι ο προπονητής που έφερε δύο συνεχόμενες ανόδους στο Δίωνα Κυπαρισσίας και την ομάδα να ετοιμάζεται πλέον για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή, ο οποίος θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας και στις εθνικές κατηγορίες. Ο ίδιος μας δήλωσε στο SportsPlus:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελικά καταφέραμε ν’ ανεβουμε στη Γ’ Εθνική. Μια προσπάθεια την οποία ξεκινήσαμε μαζί με τη διοίκηση πριν ενάμιση περίπου χρόνο κι έφερε δύο συνεχόμενες ανόδους και την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

- Διαφήμιση -


Έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμο για τη νέα χρονιά και βασικό μας μέλημα είναι να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας και οι προσθήκες που θα γίνουν να ειναι στη φιλοσοφία της ομάδας. Εμείς το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες μας θα συνεχισουμε την προσπαθεια για βελτιωση ωστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στη νέα κατηγορία.


Εδώ να πούμε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλαμάτας BC και να της ευχηθούμε πλέον μια καλή πορεία στη Γ Εθνικη.
Ελπιζουμε το αθλημα να συνεχισει απο εκει που σταματησε….μεσα στα γηπεδα”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.