- Διαφήμιση -

Οι ομάδες της Liga Endesa συμφώνησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν στην Ισπανία και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με τη Marca, οι ομάδες της Liga Endesa έφτασαν σε συμφωνία (μετά τη τηλεδιάσκεψη που είχαν) για τον τρόπο με τον οποίο θα «σωθεί» – ολοκληρωθεί η φετινή μπασκετική χρονιά στην Ισπανία.

Το ειδικό πλάνο που εγκρίθηκε αφορά τη συμμετοχή των δώδεκα (12) πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα, σε δύο ομίλους (των 6), με τους αγώνες να γίνονται σε μια τοποθεσία.

Στον Α’ Όμιλο θα είναι οι: Μπαρτσελόνα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Μπασκόνια, Ουνικάχα Μάλαγα και Μπανταλόνα.

Στον Β’ Όμιλο θα είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Σαραγόσα, Ανδόρα, Βαλένθια, Μπούργος και Γκραν Κανάρια.

Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα περάσουν στην ημιτελική φάση. Τόσο στους «4» όσο και στους τελικούς θα υπάρξει σειρά αγώνων, που θα κριθεί στις τρεις νίκες. Ταυτόχρονα δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Η 31η Μαΐου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία για την έναρξη των αγώνων, με την τελευταία αναμέτρηση (αν όλα τα ζευγάρια κριθούν στα πέντε ματς) να διεξάγεται στις 12 Ιουλίου. Μαδρίτη, Γκραν κανάρια και Ανδόρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν το τουρνουά.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.