- Διαφήμιση -

Σαν σήμερα, 14 Απριλίου 2016, η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο Άνφιλντ τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τα προημιτελικά του Europa League και μας χάρισαν ένα επικό ματς.

Ο πρώτος αγώνας των δυο ομάδων στη Γερμανία είχε λήξει ισόπαλος 1-1, με τις δυο πλευρές να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό αγώνα στο Άνφιλντ του Λίβερπουλ.

- Διαφήμιση -

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε τον αγώνα εκπληκτικά, παγώνοντας την ατμόσφαιρα, με δυο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα (5’,9’) από τους Μικιταριάν και Ομπαμεγιανγκ.

Η Λίβερπουλ μείωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (48’) με τον Οριγκί, αλλά και πάλι η Μπορούσια πήρε αέρα δυο τερμάτων, με γκολ του Ρόις για το 1-3 στο 57’.

Και τότε η Λίβερπουλ, που μας έχει συνηθίσει στις…τρελές ανατροπές, έκανε το απίστευτο.

Με γκολ των Κουτίνιο (66’) και Σακό (78’), η Λίβερπουλ ισοφάρισε σε 3-3 σε ένα καταπληκτικό ματς αλλά λόγω των εκτός έδρας γκολ σε συνολικό 4-4, πάλι δεν ήταν αυτή που έπαιρνε τη πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο 90’ και τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Λοβρέν με μια απίστευτη κεφάλια, έγραψε το 4-3 και έδωσε μια επική πρόκριση στους Κόκκινους.

Πηγή: sportgun.gr

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο, και τα 7 γκολ του αγώνα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.